Geen producten (0)

Privacy- en cookiebeleid

 

www.starspakketten.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. www.starspakketten.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Hieronder vindt u ons privacy- en cookiebeleid:

 

Stars Pakketten en Geschenken, gevestigd aan Bruchterweg 88

7772 BJ Hardenberg, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens op de websites www.starspakketten.nl en www.towelstars.nl zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Stars Pakketten en Geschenken

Bruchterweg 88

7772 BJ Hardenberg

Tel: 0523769048

Mail: info@starspakketten.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Stars Pakketten en Geschenken verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld

door een profiel op deze website aan te maken, in

correspondentie en telefonisch

- Locatiegegevens

- Gegevens over uw activiteiten op onze website

- Internetbrowser en apparaat type

- Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Stars Pakketten en Geschenken verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:

- kredietwaardigheidscheck

Bij Stars Pakketten en Geschenken is het mogelijk om achteraf te betalen voor de producten die u koopt. Om dit mogelijk te maken en u en onszelf te beschermen tegen misbruik, laten we Yehhpay uw kredietwaardigheid toetsen. Hiervoor worden noodzakelijke persoonsgegevens (waaronder uw adresgegevens) verstrekt aan een kredietwaardigheidsbeoordelaar, die deze gegevens alleen voor dit doel mag gebruiken.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Stars Pakketten en Geschenken verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- Stars Pakketten en Geschenken analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

- Stars Pakketten en Geschenken verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Stars Pakketten en Geschenken bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Wij gebruiken de verstrekte persoonsgegevens alleen voor het doel zoals wij hierboven hebben omschreven en waarvoor wij ze hebben verkregen. Zodra de persoonsgegevens niet meer nodig zijn voor het doel, zullen deze gegevens verwijderd worden, tenzij wij wettelijk verplicht zijn uw gegevens langer te bewaren. In dat geval worden uw gegevens voor de duur van deze wettelijke bewaartermijn bewaard.

Om een account te maken op onze website moet u zich eerst registreren. u moet dan informatie over uzelf opgeven en een gebruikersnaam kiezen. Daarmee maken wij een account, waarop u kunt inloggen met die gebruikersnaam en een zelfgekozen wachtwoord. Wij bewaren deze informatie zodat u ze niet steeds opnieuw in hoeft te vullen en zodat we u makkelijker kunnen benaderen als dat nodig is voor de uitvoering van uw bestelling. We bewaren deze informatie zo lang als uw account bestaat. u kunt via uw account informatie aanpassen wanneer u dat wilt.

Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Daarbij moet u bepaalde informatie invullen. Deze bewaren wij tot de vragen of verzoeken zijn afgehandeld.

Bij terugkerende klanten bewaren wij zolang de klant dit goedkeurt alle persoonsgegevens en gegevens van gedane bestellingen om zo elk jaar een passend nieuw aanbod te kunnen doen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbieden van een kerstpakket dat elk jaar anders moet zijn(u kunt uiteraard altijd een verzoek doen om uw gegevens te laten verwijderen).

Sommige informatie bewaren wij langer omdat dat van de wet moet. Wij moeten bijvoorbeeld bewijs van uw aankoop en uw factuur zeven jaar bewaren van de Belastingdienst.

 

Delen van persoonsgegevens met derden:

Stars Pakketten en Geschenken verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Wij werken samen met de volgende bedrijven:

-SISOW (voor de verwerking van betalingen met Ideal, Webshop

 Giftcard of overboeking)

-YEHHPAY (voor achteraf betalingen)

-SHOPPAGINA (webshop host)

-SHOPS UNITED (voor verzenden bestellingen)

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

Stars Pakketten en Geschenken gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Stars Pakketten en Geschenken gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

 

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden.

Hieronder een overzicht:

Google Analytics:

Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet

* Deze website gebruikt Google Analytics, wij hebben hiervoor een bewerkersovereenkomst afgesloten. Het IP-adres is gemaskeerd, "gegevens delen" is uitgezet en wij gebruiken geen andere google diensten met de Google Analytics-cookies.

Bewaartermijn: 2 jaar

IZI:

Dit is een functionele cookie en deze is nodig voor de werking van de webshopmodule. Denk hierbij aan het winkelwagentje en het bestelproces.

Bewaartermijn: Tijdens het bezoek op de website en nog lopende bestellingen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Stars Pakketten en Geschenken en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@starspakketten.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Stars Pakketten en Geschenken wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Stars Pakketten en Geschenken neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@starspakketten.nl

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.